Vikar til rengøring og industrirengøring ✅

Rengøringsvikar og personale til rengøring, vaskeri og anden service – hos VikarBørsen, dit landsdækkende vikarbureau

Rengøring vikar

VikarBørsen – et af Danmarks førende vikarbureauer inden for rengøring og skadeservice

Skal du bruge vikarer til rengøring, vaskeri, skadeservice, industri og andet? Vi har mange års erfaring med servicering af vores rengørings- og skadeservice-kunder. Det betyder, at vi kender kravet til døgnvagt alle årets 365 dage, og at vi altid har vikarer til rådighed, som kan træde til, når du har brug for det.

Vi tilbyder både faglærte og ufaglærte vikarer til alle typer af opgaver. Vores vikarer møder op i sikkerhedssko, hvor det påkræves.

Fleksibelt personale til rengøring? Brug et vikarbureau!

Hvis du står med et akut behov for kvalificeret rengøringspersonale i et par uger, eller der er tale om en permanent bemandingsløsning til din virksomhed, kan vi hos VikarBørsen levere fleksibel arbejdskraft – til enhver tid og over hele landet – både vikarer og faste medarbejdere.

Med en omfattende medarbejderdatabase og mangeårig ekspertise inden for branchen kan vi hurtigt finde de medarbejdere, som matcher dit behov.
Vi kan bl.a. levere følgende kompetente medarbejdere, inkl. vikarer:

Rengøringsvikar:

 • Personale og vikarer til daglig rengøring
 • Personale og vikarer til rengøring på hotel
 • Personale og vikarer til rengøring på hospital
 • Personale og vikarer til rengøring på skoler og institutioner
 • Personale og vikarer til industri rengøring
 • Medarbejdere og vikarer til industri-vaskerier

Ring til dit lokale kontor, eller send en e-mail til info@vikarborsen.dk, og hør om netop din virksomheds muligheder.

Find en rengøringsvikar, sanitør, vaskeri-vikar eller måske en vikar til hospitalsrengøring hos et vikarbureau tæt på dig

VikarBørsen tilbyder professionel erhvervsrengøring i København, Sjælland og resten af Danmark. Vi påtager os gerne både store og små opgaver inden for erhvervsrengøring og privatrengøring. VikarBørsen beskæftiger kun erfarne medarbejdere, ligesom vi udarbejder præcise rengøringsplaner.

VikarBørsen leverer vikarer til alle rengøringsopgaver i alle brancher, uanset om de er store eller små.

Vikar til rengøring i:

 • Virksomheder
 • Institutioner
 • Industri
 • Hoteller
 • Restauration
 • Butikker
 • Boligforeninger mv.
 • Private hjem

VikarBørsen er et dansk vikarbureau, der sætter en ære i at udføre et grundigt og ordentligt stykke arbejde, når vi leverer vikarer til rengøring. Vi lytter til dine ønsker og følger løbende op på, om du er tilfreds med vores rengøringsvikarer.

Når du laver en aftale med VikarBørsen vedrørende rengøringsvikarer i København, på Sjælland og Danmark i øvrigt, så får du udover professionelle vikarer til rengøring til dit erhverv også altid:

 • Kravspecifikation med dine ønsker
 • Ordrebekræftelse med info om vikaren
 • En fast kontaktperson, der har det fulde ansvar for dine rengøringsvikarer
 • Løbende evaluering og opfølgning på rengøringsvikaren
Professionel rengøring handler om at have blik for detaljerne og udvise ansvarlighed.

Sådan kommer du i gang – Bestil din rengøringsvikar i dag

Rengøring vikar hotel

Kontakt os hvis du mangler hjælp til dine rengøringsopgaver. Du kommer nemt i gang ved at udfylde kontaktinformationerne og skrive lidt om dine ønsker.

Du er også meget velkommen til at tage en personlig samtale med os. Vi kommer gerne ud til dig, så vi fælles kan tale dine behov igennem og vælge de kvalificerede vikarer til din rengøring.

Fordele ved at vælge rengøringsvikar hos VikarBørsen:

 • Vi løser alle rengøringsopgaver, både vikarrengøring samt fast rengøring.
 • Vi er meget konkurrencedygtige på prisen!
 • Vikaren har ren straffeattest. Forud for ansættelse indhentes der referencer fra tidligere jobs.
 • Alle ansatte instrueres i deres arbejdsopgaver forud for nye opgaver, dette inkluderer både jobfunktion, pligter og ansvar som rengøringsvikar.
 • Vores vikarer gennemgår jævnligt træning og udvikling.

Industrirengøring

Få hjælp til alle opgaver indenfor industrirengøring med vores kompetente hold af vikarer.
Med VikarBørsens rengøringsvikarer får du hurtig og effektiv hjælp.
Vi rykker ud til hele København, Sjælland og Danmark.
Læs med og find ud af, hvad vi kan hjælpe dig med – eller ring til os med det samme.

Industrirengøring vikar

Hvad er industrirengøring?

Industrirengøring er betegnelsen for et stort omfang af rengøringsydelser til industrien. Det kan være alt fra rengøring af maskiner, renrum, skakte og tanke til grafittirens.
Rengøring af industri kræver ofte specialiserede kompetencer, remedier og produkter ift. rengøring af kontorer og private hjem.

Er du ansvarlig for en virksomhed, ejendom eller anden større bygning, har du højst sandsynligt behov for industrirengøring.

Industrirengøring: Hvad kan vi hjælpe dig med?

Vi udfører alle opgaver indenfor industrirengøring.

Vi vil ikke kede dig med alle de opgaver, vi kan hjælpe dig med – men her får du en oversigt over, hvilke opgaver vi hyppigst foretager os. Leder du efter en vikar med helt specifikke kompetencer, som du ikke finder herunder – så ring endelig til os.

Rengøring af maskiner og tekniske anlæg
Komplicerede tekniske anlæg og maskiner med fine fornemmelser har brug for vedligeholdelse og rengøring af eksperter på området. Maskiner og teknik kan være kompliceret at rengøre, når du skal undgå at irritere mekanikken. Det er derfor vigtigt, at du hyrer vikarer til industrirengøring, og ikke almindelig rengøring.

Rengøring af renrum og laboratorier
Et renrum er et miljø, hvor partikler, støv og dampe holdes nede på et minimum, grundet den produktion, der skal laves i rummet.
Det kan både være laboratorier indenfor læge- og medicinalindustrien, eller produktionsrum til elektronik.
Renrum kræver specialiseret rengøring, med fokus på bl.a. partikler, temperatur og fugt. I VikarBørsen har vores vikarer stor erfaring med netop dette.

Rengøring af tanke og siloer
Vores vikarer rengører både tank- og silovogne. Når begge former for vogne skal rengøres, har vores vikarer stort fokus på at gå grundigt til værks.

Facade- og grafittirens
Vores industri-rengøringsvikarer har erfaring med at skrubbe facader for både graffiti og andet snavs med rengøringsprodukter specialegnet til formålet.

Ventilations- og skaktrens
Tilstoppede og beskidte skakte og ventilationsanlæg forværrer indeklimaet – i forhold til både luftkvalitet, fugtighed og bakteriedannelse. Vores rengøringsvikarer kan rengøre alle former for anlæg og skakte til bl.a. lufthavne, indkøbscentre og institutioner.

Renholdelse af tagrender, nedløb, brønde og riste
Vores vikarer renser tagrender og brønde, så du kan undgå vand- og fugtskader.

Rens af tæpper
Vores vikarer kan også rense også tæpper med professionelle rengøringsmaskiner, der kommer til bunds i tæpperne og frigør partikler fra tæppefibrene.

Vask af p-kældre og andre store arealer
Også parkeringskældre har brug for løbende, grundig rengøring – de bliver netop særligt tilsnavsede af bilos og anden forurening. Vores vikarer kan arbejde med kvalificeret udstyr til opgaven og skrubber og spuler løs.

VikarBørsens rengøringsvikarer –  Fordele for dig:

Specialiseret hjælp
VikarBørsen’s rengøringsvikarer er et blandet team af specialister indenfor alle områder af industrirengøring. Derfor leverer vi vikarer til komplicerede rengøringsopgaver med et smil – og vi rykker hurtigt ud til dig, når du har brug for hjælp.

Altid tilgængelige til at svare på spørgsmål og hjælpe
Vi er altid klar til at svare på dine spørgsmål og rådgive dig i den rette retning. Vi har kompetente medarbejdere, der sidder ved telefonen hver dag og glæder sig til at hjælpe dig igennem din rengøringsopgave med vores vikarer.

Højder er ingen udfordring for vores rengøringsvikarer
Vores vikarer kan håndtere udstyr til at rengøre ydre dele af bygninger i store højder. Har du behov for rengøring af en facade mange meter op, kan vi levere mandskabet til opgaven.

Har du brug for arbejdsmænd? Så klarer vi også det! Se mere om vores arbejdsmænd her.

Tag en snak om jeres behov for vikar til industrirengøring

Er du i tvivl, om du har behov for vikarer til industrirengøring, kan du altid ringe til os og få en snak om din udfordring. Du er også altid velkommen til at sende os en besked.