Vikar til lager

Vikarer når du har behov for dem.
Vi gør det nemt for dig, så du ikke skal bruge unødig tid på at finde kompetente og professionelle vikarer til dit team.

Vikar til lager

MINDRE SÅRBARHED

Vi sørger for, at I altid har det rette antal medarbejdere. Sygdom, orlov, ferie mv. er ikke længere en udfordring.

ØGET LEVERINGSEVNE OG LØNSOMHED

Mens vi har fuldt fokus på containertømning, kan I fokusere på jeres kernekompetencer. Der kommer således 100% fokus på alle opgaver, hvilket giver jer en bedre leveringsevne og øget lønsomhed.

FÆRRE FEJL

Vores erfarne medarbejdere har hele tiden fokus på at optimere alle processer, så de forløber bedst muligt og garanterer færre fejl.

FORBEDRET KONKURRENCEEVNE

Vi har mange års erfaring med lager og logistik. Vi ved derfor, hvad der skal til for at optimere lagerdriften, så I bliver mere konkurrencedygtige.

MINDRE ADMINISTRATION

Hos VikarBørsen håndterer vi alt, der har med medarbejderne at gøre; sygdom, vagtplaner, op- og nedskalering, oplæring og indfasning – intet af dette skal I tænke på.

BEDRE OVERBLIK

Fleksibel vikardækning med erfaren arbejdskraft

Lagervikar, logistikvikar og meget andet.
Når en vare bestilles, skal der ikke gå længe, før kunden modtager den – det gælder uanset om kunden er andre virksomheder, privatkunder eller egen butik. Processen skal forløbe uden problemer og kvaliteten skal være i top.

Uanset virksomhedens størrelse, om der er 2 pluklinjer eller 500, kan vi hos VikarBørsen hjælpe med at løse opgaven.

Hos VikarBørsen har vi mange års erfaring med lagerdrift, og vi kender derfor alt til vigtigheden af en velfungerende pluk-og-pak proces. Vi varetager værdikæden fra start til slut – modtager ordren, plukker, kvalitetssikrer og pakker produkterne – mens vi hele tiden har fokus på at optimere og effektivisere processerne, så de passer til netop jeres virksomhed.

Rigtig ledelse og rigtig bemanding er nødvendigt for at sikre effektive og fleksible processer og plukninger.

Hos VikarBørsen arbejder vi med fleksibel og skalerbar bemanding og påtager os al ansvar med hensyn til medarbejderne – herunder oplæring og indfasning i virksomhedens daglige rutiner. Det sikrer, at vores kunder betaler for den mest effektive bemanding – uden selv at skulle bruge tid på de administrative og ledelsesmæssige opgaver. 

Vikar logistik

Søger du effektiv vikardækning til din produktion? Hos VikarBørsen har vi vikarer til rådighed, der kan udføre diverse typer af arbejdsopgaver inden for produktion.

For at sikre den bedste og mest optimale arbejdskraft har vi både danske og udenlandske vikarer fra det meste af Europa. Derfor vil der også være variation i de kompetencer, vores vikarer har, fordi vi imødekommer de behov for medarbejdere, du har inden for produktion. Samtidig betyder det også, at vi kan hjælpe dig med det samme, du har brug for ekstra arbejdskraft.

Professionelle og kompetente medarbejdere er uundværlige, når man driver en forretning, derfor skal du heller ikke vente på dine vikarer. Vi har altid vikarer til rådighed med høj faglighed.

Hurtig levering af vikarer
Hos VikarBørsen har vi professionelle og kompetente vikarer til rådighed inden for lager og logistik. Nogle gange opstår akutte behov for vikarer, og derfor ved vi, at det er altafgørende at samarbejde med et vikarbureau, der er fleksible og hurtige til at stille vikarer til rådighed. 

Gennem os vil du være sikker på, at vi kan stille medarbejdere til rådighed inden for alt fra effektiv containertømning til pakkearbejde, eller hvad der er brug for inden for lager og logistik. 

Som din samarbejdspartner imødekommer vi det behov, du har for bemanding i din virksomhed. Vi sikrer kvaliteten gennem de vikarer, vi sender ud, fordi vi ved, hvor vigtigt det er, at kvaliteten altid er høj. 

Vikar til lager
Som din samarbejdspartner kan vi stille medarbejdere til rådighed, der kan udføre roller, som eksempelvis:

  • Produktionsmedarbejder
  • Industrioperatør
  • Projektleder/projektassistent
  • Maskinarbejder
  • Svejser
  • Smed
  • Truckfører
  • Pakkeoperatør

Du vil hurtigt opleve, at vi er fleksible og løsningsorienterede, når du har behov for medarbejdere, uanset om det er et akut behov, eller du planlægger ud i fremtiden. Vi gør altid, hvad vi kan, for at det er den samme vikar, der bliver stillet til rådighed, så det er en, der kender processerne, arbejdspladsen og opgaverne.

lagervikar