Vikar til lager

Vikarer når du har behov for dem.
Vi gør det nemt for dig, så du ikke skal bruge unødig tid på at finde kompetente og professionelle vikarer til dit team.

lagervikar, vikar til lager, vikarbureau københavn sjælland

MINDRE SÅRBARHED

Vi sørger for, at I altid har det rette antal medarbejdere. Sygdom, orlov, ferie mv. er ikke længere en udfordring.

ØGET LEVERINGSEVNE OG LØNSOMHED

Mens vi har fuldt fokus på containertømning, kan I fokusere på jeres kernekompetencer. Der kommer således 100% fokus på alle opgaver, hvilket giver jer en bedre leveringsevne og øget lønsomhed.

FÆRRE FEJL

Vores erfarne medarbejdere har hele tiden fokus på at optimere alle processer, så de forløber bedst muligt og garanterer færre fejl.

FORBEDRET KONKURRENCEEVNE

Vi har mange års erfaring med lager og logistik. Vi ved derfor, hvad der skal til for at optimere lagerdriften, så I bliver mere konkurrencedygtige.

MINDRE ADMINISTRATION

Hos VikarBørsen håndterer vi alt, der har med medarbejderne at gøre; sygdom, vagtplaner, op- og nedskalering, oplæring og indfasning – intet af dette skal I tænke på.

BEDRE OVERBLIK

Fleksibel vikardækning med erfaren arbejdskraft

Lagervikar, logistikvikar og meget andet.

Når en vare bestilles, skal der ikke gå længe, før kunden modtager den – det gælder uanset om kunden er andre virksomheder, privatkunder eller egen butik. Processen skal forløbe uden problemer og kvaliteten skal være i top.

Uanset virksomhedens størrelse, om der er 2 pluklinjer eller 500, kan vi hos VikarBørsen hjælpe med at løse opgaven.

Hos VikarBørsen har vi mange års erfaring med lagerdrift, og vi kender derfor alt til vigtigheden af en velfungerende pluk-og-pak proces. Vi varetager værdikæden fra start til slut – modtager ordren, plukker, kvalitetssikrer og pakker produkterne – mens vi hele tiden har fokus på at optimere og effektivisere processerne, så de passer til netop jeres virksomhed.

Rigtig ledelse og rigtig bemanding er nødvendigt for at sikre effektive og fleksible processer og plukninger.

Hos VikarBørsen arbejder vi med fleksibel og skalerbar bemanding og påtager os al ansvar med hensyn til medarbejderne – herunder oplæring og indfasning i virksomhedens daglige rutiner. Det sikrer, at vores kunder betaler for den mest effektive bemanding – uden selv at skulle bruge tid på de administrative og ledelsesmæssige opgaver. 

Vikar logistik

Søger du effektiv vikardækning til din produktion? Hos VikarBørsen har vi vikarer til rådighed, der kan udføre diverse typer af arbejdsopgaver inden for produktion.

For at sikre den bedste og mest optimale arbejdskraft har vi både danske og udenlandske vikarer fra det meste af Europa. Derfor vil der også være variation i de kompetencer, vores vikarer har, fordi vi imødekommer de behov for medarbejdere, du har inden for produktion. Samtidig betyder det også, at vi kan hjælpe dig med det samme, du har brug for ekstra arbejdskraft.

Professionelle og kompetente medarbejdere er uundværlige, når man driver en forretning, derfor skal du heller ikke vente på dine vikarer. Vi har altid vikarer til rådighed med høj faglighed.

Hurtig levering af vikarer
Hos VikarBørsen har vi professionelle og kompetente vikarer til rådighed inden for lager og logistik. Nogle gange opstår akutte behov for vikarer, og derfor ved vi, at det er altafgørende at samarbejde med et vikarbureau, der er fleksible og hurtige til at stille vikarer til rådighed. 

Gennem os vil du være sikker på, at vi kan stille lagervikarer og medarbejdere til rådighed inden for alt fra effektiv containertømning til pakkearbejde, eller hvad der er brug for inden for lager og logistik. 

Som din samarbejdspartner imødekommer vi det behov, du har for bemanding og lagervikarer i din virksomhed. Vi sikrer kvaliteten gennem de lagervikarer, vi sender ud, fordi vi ved, hvor vigtigt det er, at kvaliteten altid er høj. 

Vikar til lager
Som din samarbejdspartner kan vi stille den lagervikar til rådighed, samt vikarer der kan udføre roller, som eksempelvis:

  • Truckfører
  • Lagervikar, Pluk og pak
  • Produktionsmedarbejder
  • Industrioperatør
  • Projektleder/projektassistent
  • Maskinarbejder
  • Svejser
  • Smed
  • Pakkeoperatør

Du vil hurtigt opleve, at vi er fleksible og løsningsorienterede, når du har behov for medarbejdere, uanset om det er et akut behov, eller du planlægger ud i fremtiden. Vi gør altid, hvad vi kan, for at det er den samme vikar, der bliver stillet til rådighed, så det er en, der kender processerne, arbejdspladsen og opgaverne.

lagervikar

Pluk og Pak Vikarassistance – nå dine deadlines med en fleksibel vikarløsning

Benyt Pluk&Pak vikarassistance til fleksible ansættelser af lagervikarer, der matcher dine ønsker og behov.
Har din virksomhed perioder med spidsbelastning? Så kan du få hjælp til at løse opgaverne hurtigt og effektivt med vores lagervikarer. Vikar-ansættelser betyder, at din virksomhed har fleksibilitet i ansættelserne, og at du slipper for at holde styr på – for eksempel – feriepenge, sygdom, fravær og meget andet til korttidsansatte.

Pluk og Pak lagervikar

Hos VikarBørsens Pluk og Pak vikarservice, finder og sender vi både erfarne og nye vikarer til lager, logistik og produktion. Din virksomheds behov afgør, om det skal være til faste, længere eller kortere ansættelsesperioder.

Ring 50 10 51 94 og få hurtig vikarassistance. Vi har løser opgaver døgnet rundt, hvilket er din garanti for hjælp, så snart behovet opstår.

Pluk og Pak lagervikarer vikarassistance tilpasset dit behov og din virksomhed.

Lagervikarerne er ansat med en fast timeløn for effektiv arbejdstid. Det betyder, at din virksomhed kun betaler for de timer, som vikaren arbejder. Du betaler altså ikke for frokostpause, pligtige sociale omkostninger, skat, AM, ATP og feriepenge. Det bliver alt sammen ordnet af VikarBørsens Pluk og pak vikarservice.

Vikarens ugentlige timeregnskab bliver opgjort af vikaren og godkendes efterfølgende af dig/virksomheden. Viser det sig, at din virksomheds behov for medarbejdere ikke er som forventet, har du mulighed for at opsige vikaren med 1 dags varsel, helt uden omkostninger for dig. Det koster nemlig ikke ekstra at benytte vores vikarservice, og giver dig den kundeværdi du har behov for.

Pluk & Pak lagervikarer til konkurrencedygtige priser

Har du og din virksomhed brug for lagervikaren i længere tid end det først aftalte, skal du bare informere din kontaktperson hos VikarBørsens Pluk og Pak vikarservice, og så forlænger vi bookingen.

Vi har dygtige lagervikarer. Er du blevet så glad for en eller flere af vores pluk og pak lagervikarer, at du ønsker at fastansætte en lagervikar efter 500 timers ansættelse, kan det efter aftale, ske kvit og frit, og uden yderligere honorar til VikarBørsen.
Vi tror nemlig på god karma, og at vi er med til at bringe dygtige medarbejdere, og fantastiske virksomheder tættere på hinanden.

Har din virksomhed brug for flere lagervikarer samtidigt – i længerevarende vikariater – laver vi selvfølgelig et særskilt tilbud til dig, hvor du opnår en meget fordelagtig og konkurrencedygtig pris på vores lagervikarer.

Optimal løsning før, under og efter ansættelse

For at løse din opgave optimalt, besøger vi meget gerne virksomheden inden ansættelsen, hvis du ønsker det. Her får vi en fornemmelse af, hvilke behov din virksomhed har, og hvilke krav der bliver stillet til lagervikaren.
Under vikariatet følger din faste konsulent løbende op på forløbet sammen med dig, virksomheden og vikaren, for at sikre os at begge parter er tilfredse og forløbet kører som aftalt og forventet.

Kontakt os på telefon 50 10 51 94 og få hurtig og effektiv pluk og pak vikarassistance med vores lagervikarer.